Icke-kirurgiska behandlingar för ögonlocken: Magnetisera med en yngre look!

Icke-kirurgiska behandlingar

Icke-kirurgiska ögonlocksbehandlingar

Hudens rynkor och hudtunning är ett naturligt tillstånd som uppstår med åldern på grund av förlusten av hudens kollagen och elastin. Ögonlocks- och ögonbrynsområdena med tunnare hud är mer benägna att utveckla rynkor samt att sjunka in tidigare än resten av ansiktet. Ögonlockskirurgi (även känd som blepharoplasty) har varit den traditionella metoden för att bemöta detta tillstånd. Men saker och ting har förändrats och många andra kosmetiska behandlingar kan ge samma resultat, utan kirurgi.

Fler alternativ än någonsin finns nu för att ge ett lyft av ögonlocken. Icke-kirurgisk blepharoplasty har på sistone blivit mycket populär på grund av dess lägre kostnad, fri från smärtprocess och omedelbar återgång till den dagliga rutinen. Låt oss ta en närmare titt på de mest eftertraktade behandlingarna:

Fillers

Dermal fillers är injicerbara medel som använder hudfyllande lösningar som fyller ut rynkor. Denna behandlingsmetod kan slutföras inom några minuter, och ingen bedövning krävs. Du kan fortfarande uppleva milda biverkningar, såsom rodnad, och du kommer att behöva ytterligare injektioner i framtiden för att bibehålla dina resultat. De kan användas på kinderna, näsa, haka, läppar, panna och många fler områden.

Ultraljudsbehandlingar

Ultraljudsmetoder hjälper till att stimulera kollagenproduktionen och förser därmed din hud med förmågan att minska rynkor från insidan. Behandlaren använder en enhet som avger ultraljudsvågor för att stimulera kollagen i det önskade behandlingsområdet. Resultat kan redan ses inom några dagar efter behandlingen.

Laserterapi

Även känd som laser skin resurfacing, laserterapi behandlar rynkor via ablativerande lasrar för att ta bort de ytliga hudlagret. Tanken är att nya, jämnare hudceller ska växa tillbaka i stället för de gamla. Laserterapi har den längsta stilleståndstiden av dessa icke-kirurgiska ögonbrynslyft. Du kan uppleva rodnad i upp till 10 dagar.

PlexR/Plasma sublimering

Att korrigera hudens slapphet med sublimering är den vanligaste blefaroplastiktekniken. Denna teknik är baserad på sublimering av huden på ögonlocken med hjälp av en plasmastråle, dvs mycket hög temperatur lokalt.

Ungefär en timme före passet läggs en bedövningskräm på de områden som ska appliceras. Sessionens längd är ca 30-40 minuter och maximalt resultat uppnås efter 1-3 omgångar med 1 månads intervall. Cirka 20 dagar efter sessionen blir resultatet synligt.

Genom att ta bort överflödigt fett från ögonlocken minskar vi hängande, förbättrar påsar under ögonen och sjunkande av det övre ögonlocket vilket resulterar i en mer öppen look. Dessutom erbjuder den en utvilad och ungdomlig look genom att bekämpa ålderstecken och ögonrynkor.

Fånga andra med ditt utseende!

Din skönhetsklinik kommer att höra till dina specifika behov och föreslå den bästa behandlingen för just dig. Tänk dock på att bättre resultat kommer att visa sig om du kombinerar ögonlocksbehandlingen med en föryngrande ansiktsbehandling. Dina ögon och ansikte kommer att visa uppskattning tillbaka!

Vill du har mer tips? besök wishantera